MEDITATIONER
Nyhed! Hver morgen kl 06.00 - 06.21 kan du deltage i morgenmeditation og åndelig energioverførsel fra Healerskolen i Sønderjylland, ved Peter L. Simonsen. Download APPen 'Periscope' på din mobil, opret en konto og søg personer: Healerskolen I Sønderjylland eller @pls_dk for at følge med. Du kan også følge med på din pc ved at bruge linket her: https://www.pscp.tv/PLS_DK/

HVAD ER MEDITATION
Meditation er en ældgammel teknik, der i umindelige tider har været anvendt som en metode til at vende opmærksomheden fra den ydre verden ind i sindets dybder. Gåderne i det store univers findes i menneskets lille univers, og de kan kun besvares indefra dybderne i menneskets indre. Hvornår det første menneske satte sig ned for at meditere fortaber sig i fortidens tågedis, men det er en kendsgerning, at ideen på et tidspunkt blev undfanget – ideen om at svaret på livets store spørgsmål og indsigt i menneskets potentialer skulle søges i det indre univers og ikke i det ydre. Tilsyneladende har mennesket både kendt og praktiseret meditation i alle tidsperioder og i alle store civilisationer.

HVORFOR MEDITERE
Meditation er et esoterisk arbejde. Ingen fortæller bedre end Alice A. Bailey hvorfor vi skal meditere. Hun fortæller i bogen `A Treatise on Cosmic Fire, p. 998´: ”Det er meditationens primære funktion at gøre det lavere instrument så modtageligt og sensitivt over for vibrationerne, at sjælen − eller solenglen− kan bruge det og opnå bestemte resultater.”